Kindertheater. De Leukste Kindervoorstellingen

Gepubliceerd jan. 23, 23
7 min read

Kindertheater. De Leukste Kindervoorstellingen

Een doldwaze goochelvoorstelling in een hip jasje Een voorstelling vol dolkomische ballonpret Het beste gecombineerd in 1 voorstelling Uw programma gepresenteerd door Pieter.

Zondag 12 juni 2022 18:41 uur De kinderboekenweek komt er al weer snel aan. In oktober is het zover! Het voelt misschien ver weg, maar we adviseren om wel alvast een kindervoorstelling voor op school (of theater / bibliotheek) te boeken. Voordat je het weet, is je favoriete voorstelling al uitverkocht.

Kindershow Boeken?

Kindershow BoekenKindertheater Op Locatie - Muziektheater

Tijl Damen speelt Kindertheater op locatie: Muzikale kindervoorstellingen vol aanstekelijke liedjes, live muziek, grappige acts en veel interactie met het publiek. Kindervoorstelling. Hij speelt zijn kindervoorstellingen op locatie in heel Nederland en Vlaanderen. Tijl Damen speelt kindertheater op locatie voor onder meer basisscholen, speciaal onderwijs, peuterspeelzalen en kinderopvang. Ook is Tijl Damen te boeken voor festivals, evenementen, theaters en culturele centra in heel Nederland en Vlaanderen.

Een aanrader voor elke basisschool. Hij speelt een kindervoorstelling voor de , maar kan ook geboekt worden voor een kleinschalige . In het aanbod van kindervoorstellingen van Tijl Damen die u op locatie kunt boeken zitten voorstellingen voor jongere kinderen (peuters, kleuters, onderbouw basisschool) en oudere kinderen (bovenbouw basisschool). Daarnaast zijn er ook voorstellingen die geschikt zijn om voor de hele school te spelen.

7x De Leukste Openluchttheaters Met Kindervoorstellingen

Buiten speelt hij uit zijn theaterbus: deze vrolijke bus is volledig uitgerust als pop-up theater met licht en geluid. Vanuit de theaterbus speelt hij bijvoorbeeld op het schoolplein per klas, onderbouw/bovenbouw of een voorstelling voor de hele school. Kindertheater op locatie heeft als grote voordeel dat het publiek de voorstelling kan beleven vanuit een veilige, bekende omgeving.

Zeker bij jongere kinderen kan het verplaatsen naar een andere locatie ( bijvoorbeeld een theaterzaal) zoveel indrukken geven dat er weinig energie meer overblijft voor de voorstelling zelf. Bij heel jonge kinderen is het dan ook aan te raden om de kindervoorstelling op locatie te spelen. Tijl biedt dan ook de mogelijkheid om in de eigen kleuterklas/peuterklas een kleinschalige voorstelling te spelen of vanuit zijn theaterbus op het schoolplein.

Kindervoorstelling Inhuren Of Boeken?

Kindervoorstellingen InhurenKindertheater - Kindervoorstelling Op Locatie

De interactieve kindervoorstellingen van Tijl Damen zijn heel in te zetten. Tijl past zich graag aan op de mogelijkheden die uw locatie biedt. Hij speelt zijn voorstellingen bijvoorbeeld in een gymzaal, aula, hal of (bij kleinschalige voorstellingen) in het speellokaal of klaslokaal. Ook voor buitenlocaties zijn de voorstellingen heel geschikt.

De voorwaarden zijn simpel: er moet voldoende ruimte zijn voor een speelvlak en het publiek en er is een (reguliere) stroomaansluiting nodig (220 volt) (Kindervoorstelling op locatie). Doordat licht- en geluidsapparatuur tegenwoordig heel efficiënt is in stroomverbruik, volstaat één stopcontact om alles op aan te sluiten. Wat een energie laat Tijl zien tijdens de voorstelling en hoe aanstekelijk werkt dat! Alle kinderen van groep 1 tot groep 8 een heel uur betrokken en actief houden is heel knap, met een voorstelling die speciaal voor ons jubileum op maat gemaakt is! Geweldige entertainer, aanrader.

Een Kindervoorstelling Op School

Met meer dan 35 jaar (kinder)theater ervaring op zak maken wij onze kindertheater voorstellingen. Door heel Nederland en België reizen we met onze mooie decors, prachtige poppen, aanstekelijke liedjes, mooie verlichting en goed geluid. En natuurlijk onze Fantast-ische verhalen vol interactie! Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie (Kindervoorstelling)..

Wie houdt er niet van mooie, spannende en ontroerende verhalen? Bij het kampvuur, in de klas, of ‘avonds in bed voor het slapen gaan. We houden er allemaal van. En kinderen zeker. En helemaal als ze soms.

Kindertheater Op Locatie - Muziektheater

Kindervoorstelling Inhuren Of Boeken?Kindervoorstelling Op Locatie

Autootje Broem, Teun en Tijn gaan op avontuur, de wijde wereld in. Broemmm daar gaan ze, onderweg naar het grote onbekende. Vreemde planten, vreemde beestjes, vreemde geluiden en geuren… Waar zijn ze nu: is het de jungle of fantasieland ? Toet toet! Wakker worden slaapkop Tijn. Hupsakee aan het werk jij.

Maar oh, wat eng, al die geluiden en wat kruipt daar? Een spin, een slang? En wat is dat voor een vreemde vogel? Is ze ziek, op zoek, wat wil ze toch, De vreemde vogel gaat niet meer weg. O jee, ze legt een ei! Nee, nee gekke vogel, geen ei op de motorkap leggen, we zijn op reis! Teun en Tijn willen verder, maar hoe moet dat nu met die vreemde vogel en het ei? Vreemde Vogel is een lieve, fysieke voorstelling met livemuziek, poppentheater en veel humor - Kindershow boeken.

Kids Show

Ellen Smets Theater maakt al sinds 1997 theaterproducties voor jonge kinderen en kiest daarbij voor een fysieke, humoristische stijl met weinig woorden (Kindervoorstelling op locatie). Door de mix van diverse disciplines zoals theater, dans en poppenspel ontstaat er poëtisch en verfrissend beeldend theater. Deze voorstelling wordt georganiseerd in samenwerking met Bibliotheek De Kempen in het kader van de Kinderboekenweek. Kindervoorstelling op locatie.

Bij het aanvragen van een offerte ben je nog nergens aan gebonden (Kindervoorstelling).

Kinder Entertainment

Wat zijn er prachtige theatervoorstellingen, dansvoorstellingen, films en concerten voor kinderen in Apeldoorn-Deventer! Bekijk hier alle speeldata van voorstellingen in de regio.

Het Amsterdamse Bostheater is een van de grootste theaterpodia van Nederland. Elke zomer wordt er een grote theatervoorstelling van een gerenommeerd Nederlands theatergezelschap gespeeld in het prachtige decor van het Amsterdamse Bos (Kindervoorstelling op locatie). Je ziet de zon ondergaan tijdens de voorstelling en de laatste scène wordt steevast onder de sterrenhemel gespeeld.

Een Kindervoorstelling Op School

Theater Vrijburcht is het enige, professioneel ingerichte theaterhuis op IJburg. Een mini (40 stoelen) muziektheater aan het water! Met voorstellingen die een tikje eigenwijs, puur en mobiel zijn. Het theater is dankzij de bewoners van Vrijburcht opgericht en wordt geheel door vrijwilligers gerund. De programmering wordt afgestemd op alle bewoners van IJburg en omgeving.

Ben je op zoek naar een leuke christelijke kindervoorstelling voor je kinderwerk, gezinsdienst, basisschool, conferentie of vakantiebijbelweek? Ontdek welke artiest of kindertheater je wilt uitnodigen, zie welke voorstellingen ze spelen en boek hen via deze site.

Kindervoorstelling Bij Jou In De Buurt!

Dat was een HELE TOFFE Mopper-tour!🦆 We mochten 'Gemopper' spelen voor een heleboel kleuters uit Gemeente Oude IJsselstreek We zijn gestart in DRU Industriepark en daarna nog 3 dagen touren langs allerlei scholen om daar op locatie te spelen. Wat een feest! We hebben ook de meest mooie scholen, gymzalen, lokalen en koffiekamers gezien:) Hieronder wat foto's! Scholen die naar de Dru zijn gekomen; dankjewel voor jullie enthousiasme en dat jullie allemaal op tijd waren!:) Scholen waar we op locatie hebben gespeeld; Dankjewel allemaal voor jullie gastvrijheid, hulp en heerlijke koffie! Dat waren: De Oersprong in Ulft, De Plakkenberg Silvolde, De Meeander Varsseveld- Heelweg, Basisschool De Bontebrug in Bontebrug, Pius X Varsselder, Walburgis Netterden en Martinus Mechelen .

KindervoorstellingKindervoorstelling Op Locatie

Bent u op zoek naar een originele manier om kinderen tijdens een feest of evenement te vermaken? Bij ons boekt u creatief kindertheater waarmee ze gegarandeerd wel even zoet zijn - Kindershow boeken. We hebben diverse personages en kant en klare voorstellingen die als compleet concept te boeken zijn, maar kunnen ook maatwerk animatie verzorgen.

Kindervoorstellingen Inhuren

We hebben een grote collectie kostuums en typetjes, en kunnen dus op creatieve wijze meedenken in uw wensen. Entertainment op maat is niet alleen mogelijk voor een kindervoorstelling, maar ook voor volwassenen. We bieden diverse vormen van podium- en straattheater, die desgewenst kunnen worden aangepast aan de hand van uw wensen en budget.

Het belangrijkste in ons werk als artiesten vinden we dat de verbeelding van het hele publiek wordt aangesproken. Bij kinderen is dat over het algemeen makkelijker dan bij volwassenen, daarom is kindertheater maken zo’n dankbaar beroep. Welk typetje of welke voorstelling u ook kiest, we staan er altijd met veel enthousiasme en zetten een show neer die kinderen niet gauw zullen vergeten.

Kindertheater - Kindervoorstelling Op Locatie

Bij onze Tommie en Sofie voorstelling bijvoorbeeld, gaan de kinderen samen met Sofie allerlei problemen oplossen die Tommie heeft veroorzaakt. Dit maakt dat ze actief meedenken en constant geboeid blijven. Het is een ontzettend leuke show die voor kinderen van vele leeftijden leuk is om te zien. Liever een griezelshow of een ander thema? Dat kan natuurlijk ook.

Naast kindertheater zijn we ook gespecialiseerd in het opvoeren van shows op straat of in de vrije ruimte. Al deze shows hebben we zelf ontwikkeld, en zijn inclusief acteurs, outfits en alle attributen. We zetten ze graag met humor en een flinke knipoog neer, wat zowel bij kindertheater als bij shows voor volwassenen belangrijk is.

Kindervoorstellingen Inhuren
Kindershow

Kindershow boeken

Kindervoorstelling

Kindervoorstelling op locatie

Kindervoorstelling

Heeft u interesse in een van onze opties voor straat- of kindertheater? Neem dan even contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden voor zowel kant en klaar als maatwerk entertainment.

Meer van Opvoedingsstijl

Navigation

Home

Latest Posts

Kindertheater. De Leukste Kindervoorstellingen

Published Jan 23, 23
7 min read

Leuk Speelgoed - Peuter

Published Jan 11, 22
6 min read

De Leukste Speelgoedwinkels

Published Dec 27, 21
6 min read